Sushi time!

Härlig med olikheter!

Träffade igår på affären en gammal bekant och som vanligt blev det lite mat snack, närmare bestämt dagens middag. Jag var där för att köpa lite räkor till vår sushimiddag som jag helt enkelt tänkte ”tjoffa” ihop. Då får jag lära mig ett mycket snabbare sätt att bara tjoffa ihop middagen när samma bekant glatt vid ta-själv-sallden ropar, så här Helena tjoffar man ihop en middag snabbt!

Eftersom jag också nyligen varit på Japanska torget för att inhandla diverse så vill jag också  testa att tjoffa ihop en förrätt på dashi kombu.  Det blev en miso soppa experiment med dashi, risvinäger och sake garnerad med omelett, morötter och rädisa. Gott!

Å så fick jag använda min sushibazooka som är ett riktigt kap, när suchi-andan faller på.
Makalöst gott tycker hela familjen!

suchi

Jag vet jag är matnördig, men som ett av mina barns kusiner sa bättre nörd än tönt!  Undra just vad vi ska äta idag. Hmmmm har ju en hel anka på tining…..vi får se vilken anda som faller på idag 🙂

Å visst är det härligt med olika, å att allt är rätt!

Så här ser Sushibazookan ut å den kan jag varmt rekommendera för er som gillar att tjoffa ihop sushi:

sushibazooka

Annons

Lämna en kommentar

Under Matinspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s