Matinspiration……livet mellan program 6 och 7

Vad gör man med två lediga/inspelningsfria dagar?

Stockholmarna har nära hem till familj o vänner och några åker hem.  Juliene och jag lär känna varandra bättre över lååååång frukost och lååååång Italiensk lunch. Jag är så faschinerad över människor som flyttar till ett nytt land och i synnerhet lär sig svenska så snabbt. Intressant person och singel (för er som söker någon)!

Här hittar ni mera från Julien eller Juju som vi kallar honom:

http://www.facebook.com/pages/Julien-Hu%C3%A9ber/414355411982866?notif_t=fbpage_fan_invite

Jag hinner även med en dags praktik hos Moderna muséet restaurang som jag ordnat själv. Killarna i varmköket tar väl hand om mig och låter mig krydda som jag vill och gör över 80 kyckling ballotiner, vilket förtroende! Är så tacksam för att de tog emot mig och låter mig få känna att det handlar inte om sekunder även om det kan vara hektiskt i ett kök. Tack Martin Wall & Co för ert välkomnande!

Varför jag valde Moderna museets restaurang? Jo för det är kocken Malin Söderströms skötebarn, en fantastisk kock! Och en av de smaksäkraste kockarna enligt Leif Mannerström

http://www.momumat.se/

Annons

Lämna en kommentar

Under Matinspiration, Sveriges Mästerkock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s