Ja, vi vet vad 25 åriga killar vill ha!

Vilket lag vi är Carl, Madde, Jennie och jag!

Parmalindad kyckling filer fyllda med mozarella och basilika. En het tomatsalsa och en god tzatziki. Ugnsbakade potatishalvor och en grekisk sallad. Som avslutning en citronstänkt fruktsallad med honungsyoghurt, mums!

Hur mycket kyckling kan man äta? Även om man är idrottsman? Är inte två stora kyckling filéer lite väl mycket, en från respektive lag? Måste vi verkligen göra 30 filéer? Ja tydligen ska vi göra det, åh jag missade hälften i kylen längst ner längst in. Vilket lag vi är…. vi fixade tillsammans att trolla fram och få övriga 15 kycklingfiler klara, girlpower åsså Carlpower!

Förutom vår fruktsallad så var nog det vinnande konceptet enkelhet.  De blå lagets mat skulle ha passat mig bättre men nu var det främst till 25 åringar. Vi var helt enkelt mer gästfokuserade.

Stresstest för Anders J, Julien, Markus, Magnus…korvstoppning!   Det brukar jag och barnen göra till jul. Våra specialare är älgkorv med vitlök och timjan och het mexikorv med spiskummin, chili, paprika och så vitlök så klart.   Vad bra alla gör det, massor av inspiration för oss på ”läktaren” idag.  Magnus tarmsköljning med vin te x. Julien oteknik att stoppa korven var helt obetalbar att se.

Anders J åker ut….när man just lärt känna vårt köksproffs/stammgäst/fotbollsnörd/träningsfreak. Ja ni vet kärt barn har många namn.
Spelets regler 😦

Ja ni, nästa vecka så får just jag alla tre säsongers största utmaning! Man kan välja att skratta eller gråta och vad tror ni jag väljer?

Annons

Lämna en kommentar

Under Sveriges Mästerkock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s