Lunch i gott sällskap

Jag tillhör den skara som vill att lunchen ska gå snabbt och vara effektivt, har inget emot att sitta framför datorn eller ha arbetsluncher=bara prata jobb. Kanske låter konstigt när jag också älskar mat, men lunchen kan ju ändå vara smakrik!

I tisdags träffade jag bästa Lisa på lunchen och vädret var så soligt så hon ställde upp på en ute-på- stortorget-lunch.  Lisa arbetar på Östersunds teaterförening och är en fantastisk marknadsförare och eftersom jag sitter i styrelsen, så blev det en hel del kul ”jobb-snack”, förutom hur är det med familjen, husvagnen, växthuset och livet i största allmänhet

DSCN8607

Lisa hittade en fryst soppa och när jag frågade hur den smakade så var svaret…..”jo, den var väl ok men ska jag va ärlig så  hann jag inte tänka så mycket på vad den smakade”
Vad jag åt?  Gårdagens middag, en god glasnudel- och grönsakswook som min man fixat och en typ av suchilax med ingefära och purjolök som jag gjort Vad den smakade? Ännu godare än igår!

Annons

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s