Mitt i livet

Nu rullar det på i livet lite fortare än vanligt. Min hemsida/blogg hinns tyvärr inte riktigt med, men jag ser en ljusning 🙂 From april går jag ner i arbetstid på mitt fasta jobb som controller. Och om inte förr så då kommer här en massa uppdatering från Mästerkocken med bl a min koreanska korg och Paris,  samt lite om mina matuppdrag.

Har haft 3 uppdrag i matsammanhang och jag stormtrivs med att möta människor och ge dem något litet tips eller bara något gott i magen. Det är MATGLÄDJE på hög nivå!

Hjärnan är full med olika idéer och jag får verkligen lägga band på mig.   Måste försöka hitta en portabel värmeugn, små smaktallrikar, kanske ett kylskåp med liten frysdel.  Måste också försöka hitta samarbetspartners, gärna lokalt. Jag är en lagspelare och vill samarbeta.

Annons

2 kommentarer

Under Recept

2 svar till “Mitt i livet

 1. Yvonne Gunneriusson

  Hej Helena!
  Sveriges mästerkock är det bästa programmet! Jag missar inte ett enda avsnitt, är så imponerade av er. Själv gillar jag matlagning, men jag skulle aldrig klara tidspressen som ni jobbar under i programmet. Hörde dig på radion i Meny, så spännande att bjuda hem främlingar på middag, jag har tipsat turistbyrån i Borås om detta.
  Min sambo råkade köpa extrasaltat smör, så nu ska jag göra ditt smör till mackorna av det, premiär blir det på påskaftonens buffe, då jag bland annat gör ett brytbröd som brukar gå hem.
  Visst är det kul med mat!
  Hälsningar
  Yvonne Gunneriusson

  • Helena

   Hej Yvonne!

   Jaa, mat är underbart!

   Vad bra att du sprider detta givande turist-koncept, man blir rik på alla sätt utom det ekonomiska men pengar är verkligen inte allt i livet. Eftersom jag själv är dålig på engelska så känns det viktig att ge mina barn bra tillfällen till konversation.

   Kan inte begripa varför jag hela tiden använder engelska uttryck vid inspelningen av Sveriges Mästerkock när jag nu inte känner mig särskilt bra på engelskan. Mästerkocken har varit en fantastisk resa sedan i höstas när jag bestämde mig för att söka till audition. Det har varit påfrestande men också mycket lärorikt och framför allt kul. Känner mig väldigt tacksam att jag fått chansen och hoppas kunna sprida så mycket matglädje jag förmår framöver.

   Må så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s