Första audition

Audition

Första audition på Frösön.

Ja, för att överhuvudtaget få laga mat till juryn gör alla en första prövning. Då lagar man en rätt hemma, tar med och servera kall för 3 personer från TV-produktionen.  Jag hade gjort stekt inlagd strömming med picklade grönsaker. Till det serverades hemgjort hårdbröd  med fänkålssmör.

Efter lång väntan  ropas ett gäng deltagare upp. Då får man, om man har tur, ett ”kanske” med sig när man åker hem. Sedan återstår en lång eftermiddags/kvälls väntan.  Om man har lyckan på sin sida så får man ett samtal att man är välkommen tillbaka nästa dag för att laga en rätt på plats för juryn.

Och JA, jag fick chansen!

Annons

Lämna en kommentar

29 september, 2012 · 20:18

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s