Veliga Helena behöver hjälp!

Ibland vet man inte om man ska vara lite busig i sitt upplägg eller om man ska bara vara stilren. Och just nu är jag inne i en ”beta-period”, ni vet dessa vackra…. polka-,  gul- och  rödbeta……så jag skulle kunna ösa på hur mycket som helst!bild-betor 3

Vad sägs om denna torskrygg, ska gulbetan vara med eller inte rent bildmässigt?

Vad sägs om denna torskrygg, ska gulbetan vara med eller inte rent bildmässigt?

bild-ångad torsk med betorbild-torsk med polkabeta

Rent smakmässig så tror jag att det blir gott med en  mousselinesås till!

Annons

5 kommentarer

Under Matinspiration, Uppdrag

5 svar till “Veliga Helena behöver hjälp!

 1. Gunilla

  Snyggt med det gula inslaget:-)

 2. inte fan gör det det

  Jag tycker inte den gula ska vara med!

 3. liss

  Först tyckte jag absolut MED gula men sen insåg jag att det var vackrare utan, då lyfter du fram polkan så snyggt med de andra färgerna. Stilrent o vackert! Kram!

 4. Jag tycker den gula ska absolut vara med! För lite färg annars!!

 5. Martin Olofsson

  Jag tycker att den ska vara med men lite mindre. Jag gillar när upplägget är gjort med en hand och ett verktyg, då det inte ser lika arrangerat ut även om det är det. När dom ligger varannan så ser det lite ”måla blomma” ut och utan slump. Färgen är jättebra och går igen i det gula på torsken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s