Sparrispannacotta

Längtat att testan men nu blev det av …..en förrättspannacotta!

Så himla gott!

bild-sparrispannacotta

Här med kallröktlax resp prosciutto för de som inte är så  jätte förtjusta i fisk. Några mangold och rucolablad och en örtolja. Till serverades även ett frökex.

bild-sparrispannacotta med kallrökt lax                                         bild-sparrispannacotta med proscutto

Gör helt enkelt en god sparrissoppa med mycket smak och lägg i gelantinblad och låt stelna underdagen. Olja in formen så är det lättare att stjälpa upp.

Många tror att mina barn äter allt eftersom intresse för mat är så stort för mig, men tyvärr, vi är en rätt vanlig familj trots mitt stora intresse. Tyvärr och tyvärr, eg så är det ju super bra för det ger mig en stor utmaning att försöka mig på nya fiskrätter. Vit fisk,  särskilt panerad,  går alltid ner men jag sätter ambitionen högt för jag vill gärna att de verkligen gillar maten och tar med sig matglädjen i sitt eget hushåll så småning om. Och jag ger dem ofta chansen till nya smaker så att deras smaksinne utvecklas även om jag inte alltid lyckas första, andra eller tredje gången.

Annons

1 kommentar

Under Matinspiration, Recept

Ett svar till “Sparrispannacotta

  1. inte fan gör det det

    Helena, jag har sagt det tidigare: man ska inte kika in hos dig om man är hungrig eller sugen på något gott!
    Gud så gott det där ser ut och låter- för att inte tala om hur enkelt det verkar! Det kommer jag absolut att testa!
    ha en härlig torsdag!
    /anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s